Monday, January 30, 2012

Hello Terengganu! Part II

Hai.

Inilah hasil penyopingan yang tidak bermoral. 
eh silap. kurang sivik.

As usual, kalau En. Hubby tau, mesti dia bising sebab biG dAy dah nak dekat, and diri nih seselamba mungkin boleh berbelanja ikot suka hati mak bapak den punya duit.  

B jangan marah eh. Ni last ayang shopping.
"Yerlahh tuuuuu.." katanya.

Anyway, those batik I got it at a cheaper price. KL takkan mungkin dapat dua tiga ratus nak-nak lagi yang jual kat boutique, or kat Kompleks Kraf Jalan Conlay tu.

So I bought 2 colors. 
abes koyak poket mak,, nampak gayanya makan timun je la sebulan ni.
Aiceh.

This one,, 



... and this one,,


Cantik tak? eheh.
Aku sejak azali lagi memang tak boleh tengok kain.
Nak-nak bila masuk pasar payang ke, pasar siti khadijah ke, hmmm mana-mana pasar lah yang jual kain batik atau ela camgini,,


mesti nak rembat, walau selai atau dua,,

Oh ya, untuk cik abang pon ada, so checklist dia dah kurang satu lagi.
Tak terfikir nak beli color apa pon, main rembat juga yang ni. Tawar-tawar daripada RM60 dapat juga RM50, okay la tu kan,,

Untuk b,,


Pastu nak balik sesat. Oh tidak. Macam main pusing-pusing dalam maze tak jumpa jalan keluar sebab kiri kanan, depan belakang kedai saja..

*Pengsan*


Bai.

0 jelly beans:

Post a Comment