Saturday, December 24, 2011

EiGhT

Hai.

Counting days again. 
8 more to go. 
Goshh.

Perasaan?
Sangat nervous tentang preparation, lain-lain masih ditahap terkawal.
Malam tadi dah settlekan pasal beading baju dengan nana, she's a fren of Nadia, my office mate and the owner of Pearlnity. A young entrepreneur girl, boleh earn dengan hanya buat beading business je. Luckily, dalam masa seminggu nana still sanggup nak amik buat beading, kalau tidak, nangis saya tak berlagu.

Later late at 11pm, we've met one couple from a blog, wawa & acop at Pappa Rich, Publika.

Wawa ni I consider super passion. You can look at her blog, i'm impressed, hard work gila budak ni, kagum tengok DIY wedding deco and preparation dia.


kau hado?

Sangat gigih ok! Kalau saya ditempat dia, belum tentu 2 bulan in a row boleh siap. 
Hasil kerja yang sangat memerlukan tahap kesabaran yang tinggi.

Anyway, hantaran hunting semua dah complete tinggal chocolate je maybe 2-3 hari before baru beli. Lain-lain semua dah ready. Make over bilik 80% in progress. Petang ni maybe nak gi IKEA, beli some deco stuffs kot. Maybe.

Oh ya, I got my hand bouquet bought at KK Home Deco - Nilai 3.


I sees it worth buying the artificial flower. What do you think?
Rasanya tak dapat fresh flower below RM50 untuk buat hand bouquet kan?
Message of the day, spend wisely.

Last but not least, perasaan sekarang yang tak boleh digambarkan, atau masih dalam keadaan blur sebab tahun baru is just a few days away and diri akan bergelar status 'tunangan orang'. oh emm giii.

Awak suka atau tak suka, kena terima.
Sekian, terima kasih. Jumpa lagi.

Bai.


p.s. Perkara yang paling seronok buat masa ni adalah, cuti dah bermula! Yeayyy. Meloncat kegirangan tahap dewa. 

0 jelly beans:

Post a Comment